top of page

TÉR-FORMA SZALON kiállítás

Az ARTÉR Művészeti Egyesület 17 éves fennállásának időszaka alatt egyre inkább a kerület művészeti és kulturális életének egyik meghatározó szereplőjévé vált. December 11-től látogatható az egyesület újabb tematikus kiállítása a Magdolna Udvar Helytörténeti Gyűjtemény és Művészeti Galéria épületében.

(Fotók: Horváth Tamás)

Az ARTÉR Művészeti Egyesület tagjai képzőművészek, iparművészek és fotóművészek, akik a kultúra e területein dolgoznak. Az elmúlt időszakban számos kiállításon szerepeltek a kerületi intézmények által kínált kiállításra alkalmas helyszíneken.

Az egyesület ezeken a lehetőségeken kívül számtalan alkalommal szervezett kiállításokat, melyek leszervezését és finanszírozását önerőből oldotta meg.Az elmúlt években egyre inkább a kortárs művészetre és művészeti felvetésekre reflektálva valósította meg tematikus kiállításait, melyekhez különleges helyszíneket (pop-up kiállítóhelyek) keresett, és hozott kiállításra alkalmas állapotba.

A kerületben az idén megnyílt Magdolna Udvar Helytörténeti Gyűjtemény és Művészeti Galéria kortárs művészeti galéria funkciót is ellát. Jelenleg a galéria profilját az ARTÉR Művészeti Egyesület aktívan alakítja, kiállításait szervezi és valósítja meg, évi 6-7 tematikus kiállítással.

A festészeti kiállítás után december 10- én kisplasztika- és térplasztika-kiállítás nyílt, TÉR-FORMA SZALON címmel az ARTÉR Művészeti Egyesület képző-és iparművészei és kerületi meghívott művészek közreműködésével.


forrás: huszonketto.hu

Comments


bottom of page